Stockholms Marknadskonsult – marknadsföring av företag

Är ert företag i behov av exempelvis flyers, broschyrer, folders, kataloger eller övrigt kampanjmaterial? Här får ni personlig service och hjälp med både produktion och beställning av printmaterial från tryckeriet. Klicka här för att se exempel på broschyr.

TEAM-EXTREME.SE | ROTTWEILER

Uppfödare av rasen Rottweiler och aktiva inom Svenska Rottweilerklubben. Team Extreme är oerhört framgångsrika inom tävlingsgrenen IGP. Jag har fått den äran att både vara Art Director/redaktör för Svenska Rottweilertidningen och producera annonsmaterial för Team Extreme.


AUTOWRAP.SE

Autowrap i Stockholm utför helfoliering, stripening, dekor etc. av fordon. Upprättande av hemsida. Design och print av broschyr med information om garanti och skötselråd gällande foliering av fordon.

Stockholms marknadskonsult produktion av företagsbroschyr


EIE MASKIN AB (EIE-KONCERNEN)

Optimering av hemsidor för EIE-koncernen. Produktion av bildmaterial, kampanjmaterial, extern annonsering, SEO, SEM (Google Ads), produktion och utskick av nyhetsbrev, framtagande av broschyrer/produktkatalog och planering av mässor.

Stockholms marknadskonsult  - konsulttjänst för företag


DANSLÄRARAKADEMIEN STOCKHOLM

Upprättande av hemsida, produktion av bildmaterial samt arbete med SEO, SEM (Google Ads) för Danslärarakademien i Stockholm.

Stockholms marknadskonsult_marknadsföring och reklammaterial_danslärarakademien stockholm


MARIKAS DANS & MODESTUDIO AB

Stockholms Marknadskonsult arbetar med kommunikation för Marikas Dans- och Modestudio som innefattar produktion av nyhetsbrev, uppdatering av hemsida, SEO, Google Ads, produktion av kampanjmaterial, bildredigering, sociala medier och produktion av flyers och broschyrer.

Produktion av flyers i flertalet olika format inför terminsstart, elevshower etc.

Retuschering av poster – tydligare färgsättning och skärpa inför print.

Stockholms marknadskonsult i stockholm – retuschering av bilder och  reklammaterial


WALLTAPPERS

Framtagande av logotyp för det svenska Driftingteamet Walltappers samt design och beställning av beachflaggor och dekaler.


SLIP AB

Stockholms Marknadskonsult har fått i uppdrag att ta fram en företagslogotyp i färgerna blå och gul. Nedanstående företagslogotyp är designad utifrån kundens önskemål av form och färgsättning.

Stockholms Marknadskonsult


XTENDIA CONSULTING AB

Stockholms Marknadskonsult har tagit fram design av företagets logotyp samt produktion av tillhörande material så som banners för marknadsföring i sociala kanaler.

Stockholms marknadskonsult i stockholm företagslogotyp xtendia consulting ab


SÖDERMALMS GOLV AB

Stockholms Marknadskonsult har producerat material till Södermalms Golv AB, i form av företagslogotyp, visitkort, kampanjmaterial samt reklambanner till en av Stockholms största fotbollsarenor, Söderstadion.

Stockholms marknadskonsult_marknadsföring av södermalms golv ab

Kontakta Stockholms Marknadskonsult när ert företag behöver hjälp med:

  • Digital marknadsföring.
  • Kampanjplanering och tillhörande kampanjmaterial (online-, offline- och printmaterial).
  • Produktion av bild- och textmaterial till er hemsida (med hänsyn till SEO).
  • Layout, design och optimering utifrån ett användarperspektiv (mobile first).
  • Design av expo.material.
  • Produktion av nyhetsbrev.
  • Framtagande av företagslogotyp eller andra designuppdrag.

Ska du starta eget företag och behöver hjälp med att ta fram en ny logga, hemsida eller liknande? Eller har ni ett mer väletablerat företag som behöver förnya och modernisera er hemsida och dess funktioner för att bli optimerade för mobilformat etc.?

Behöver ni hjälp med annonsering via Google Ads (tidigare Google Adwords), för att synas mer bland era konkurrenter samt nå ut till nya, potentiella kunder? Klicka här för att kontakta Stockholms Marknadskonsult!