Stockholms Marknadskonsult – hjälper företag att synas

Stockholms Marknadskonsult | företagstjänster | marknadsföring | design | event

Stockholms Marknadskonsult – hjälper företag att öka sin synlighet

Stockholms Marknadskonsult bedrivs med syfte att hjälpa företag med att öka sin synlighet och därmed nå ut till nya, potentiella kunder. Målsättningen är att ni som kund skall få ett professionellt bemötande, en känsla av personlig service och att arbetet utförs med ett stort engagemang. Se några utvalda referensobjekt här. 

Hjälp med marknadsföring, design och företagsevent

Har ni behov av ta fram nytt kampanjmaterial med kort varsel? Behöver ni hjälp med att planera ert kommande event? Har ni nya produkter ni vill presentera i en broschyr? Här har ni möjlighet att få hjälp med allt i från en enstaka banner inför en kampanj, till planering av en större mässa.

Ta hjälp av en konsult för det ni inte hinner med, eller saknar kompetens för

Stockholms Marknadskonsult erbjuder tjänster både för små och större företag runt om i Sverige. Ta in hjälp med de uppgifter ert företag inte hinner med eller saknar kompetens för – oavsett om det gäller ett kortare eller längre uppdrag. Har ert företag behov av extra bemanning under en viss tid, men vill undvika omständiga processer med bemanningsföretag eller anställning av ny personal? Genom att anlita en konsult för särskilda uppdrag har ni möjlighet att få hjälp snabbt samt undviker kostnader för arbetsgivaravgifter etc.

Låt oss boka in ett möte eller klicka här för kostnadsfri offert!

Varmt välkommen!

Med vänlig hälsning,

Sandra Bodner