Stockholms Marknadskonsult

Marknadsföring av företag

Kontakta Stockholms Marknadskonsult när ert företag vill ha hjälp med marknadsföring så som kampanjplanering och tillhörande kampanjmaterial, produktion av bild- och textmaterial till er hemsida med hänsyn till SEO (organisk spridning), layout, design och optimering utifrån ett användarperspektiv, design av expo.material, produktion av nyhetsbrev, framtagande av företagslogotyp eller andra designuppdrag. Ska du starta eget företag och behöver hjälp med att ta fram en ny logga, hemsida eller liknande? Eller har ni ett mer väletablerat företag som behöver förnya och modernisera er hemsida och dess funktioner för att bli optimerade för mobilformat etc.? Behöver ni hjälp med annonsering via Google Ads (Google Adwords), för att synas mer bland era konkurrenter samt nå ut till nya, potentiella kunder? Klicka här för att kontakta Stockholms Marknadskonsult!

Referenser och urval av tidigare utförda uppdrag:

DANSLÄRARAKADEMIEN STOCKHOLM (Januari 2019)

Produktion och upprättande av hemsida, bildmaterial, SEO, SEM (Google Ads) för Danslärarakademien – utbildning för danslärare.

MARIKAS DANS & MODESTUDIO (Januari 2019)

Redigering av affisch med tydligare färgsättning och skärpa inför print.

WALLTAPPERS (December 2018)

Logotyp för det svenska Driftingteamet Walltappers – Powered by BadAssParts.

SLIP AB (November 2018)

Stockholms Marknadskonsult har fått i uppdrag att modernisera befintlig logotyp. Nedanstående design är formad utifrån kundens önskemål av dess form och färgsättning.

Stockholms Marknadskonsult

MARIKAS DANS & MODESTUDIO AB (pågående uppdrag)

Stockholms Marknadskonsult arbetar med kommunikation för Marikas Dans- och Modestudio som innefattar produktion av nyhetsbrev, kontinuerlig uppdatering av hemsida, SEO, Google Ads, produktion av kampanjmaterial, bildredigering samt annonsering på sociala medier.

XTENDIA CONSULTING AB (Oktober 2018)

Stockholms Marknadskonsult har tagit fram design av företagets logotyp samt produktion av tillhörande material så som banners för marknadsföring i sociala kanaler.

SÖDERMALMS GOLV AB (September 2018)

Stockholms Marknadskonsult har producerat material till Södermalms Golv AB, i form av företagslogotyp, visitkort, kampanjmaterial samt reklambanner till en av Stockholms största fotbollsarenor, Söderstadion.

Stockholms Marknadskonsult_Referens Södermalms Golv AB

Klicka här för kostnadsfri offert!